Beschikbaarheid OCRN in de zomer

Wij hebben deze zomer extra beschikbaarheid voor het starten van diagnostiek trajecten in Groningen. En we hebben plek in de agenda’s voor behandelingen in Groningen, Assen en Hoogezand als u ergens anders al een diagnostiek- of onderzoekstraject voor uw kind heeft gehad.

Diagnostiek in Groningen

We hebben de hele maand augustus ruimte voor nieuwe diagnostiek trajecten in Groningen. Dat betekent dat we u en uw kind kunnen inplannen voor de kennismakingsgesprekken en de afspraken die daarop volgen (zoals het intelligentieonderzoek). Hiervoor gelden 2 voorwaarden:

  1. de aanmelding (verwijzing en ingevuld aanmeldformulier) is compleet
  2. u en uw kind zijn in augustus beschikbaar en hebben die maand geen vakantieplannen


Goed om te weten: als we een diagnostiek traject starten in Groningen, zijn de behandelingen ook in Groningen. Gemeenten in Drenthe verplichten ons te wachten tot een zorgtoewijzing binnen is, voordat gestart kan worden met het traject. Hierdoor kan, vanuit de gemeente, enige vertraging plaatsvinden. OCRN stelt alles in het werk om dit proces zo kort als mogelijk te laten duren.

Start behandelingen Groningen, Assen en Hoogezand

Heeft u elders al een onderzoek of diagnostiek voor uw kind laten uitvoeren, maar staat u daar op een wachtlijst voor de behandeling? Dan kunnen wij u wellicht helpen deze zomer. We hebben gedurende de zomervakantie (starten in augustus) ruimte voor behandelingen in Groningen, Assen en Hoogezand. U kunt bij ons terecht voor onder andere ouderbegeleiding en CGT. Om te beoordelen of wij u kunnen helpen, hebben wij het volgende van u nodig:

  • Verwijzing van de (huis)arts
  • Door u ingevuld aanmeldformulier
  • Recent onderzoeksverslag


Het aanmeldteam beoordeelt de aanmelding en wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen. 

Wilt u meer weten? Neem gerust contact met ons op via (050) 750 13 49. We zijn op werkdagen bereikbaar tussen 8.00 en 17.00 uur. 

Direct aanmelden