Forte GGZ | Studenten Poli

Studentenpoli

Angst, depressie, trauma, ADHD of een stoornis in het autisme spectrum kunnen een grote invloed hebben op de studie en vrije tijd. Forte GGZ wil met de student werken aan het zoeken naar oorzaken en mogelijkheden voor behandeling. Welke behandeling is passend bij jou, in jouw situatie? Je kunt het samen met de therapeut, psycholoog, psychotherapeut of psychiater bespreken. 
 
Intakegesprek
De intake heeft verschillende doelen. Allereerst is het van belang dat jij je verhaal kwijt kunt. Daarnaast is de intake bij uitstek geschikt om alle informatie te verzamelen die nodig is om de vraagstelling en de problematiek helder te krijgen. In de meeste gevallen volstaat één intakegesprek, soms zijn twee gesprekken nodig om een goed beeld te krijgen. Op basis van de verkregen informatie stelt de hoofdbehandelaar een behandelplan op. Soms is aanvullende informatie nodig via bijvoorbeeld een psychologisch of psychiatrisch onderzoek, voordat een goed behandelplan opgesteld kan worden. Dit plan bespreken wij met jou. Welke behandeling is passend bij jou, in jouw situatie? Je bekijkt samen mogelijkheden om het dagelijks leven een ander gezicht te geven door therapeutische gesprekken, psychotherapie of een andere behandeling die passend en mogelijk is. In het gesprek zult je meteen kennis maken met de respectvolle omgeving van Forte GGZ. 

De behandelingen van Forte GGZ sluit aan bij de zorg van de huisarts. Forte GGZ biedt zowel Basis GGZ als Specialistische GGZ.
Direct aanmelden